leiden
leiden

Wie zijn wij

Uitjes-Leiden.nl is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in uitjes in Leiden. Al bijna 25 jaar organiseren wij Bedrijfsuitjes voor groepen van 8 tot 800 personen. We willen mensen op een unique manier kennis laten maken met Leiden. In spelvorm, of juist door het laten volgen van een route. Een spel spelen met Leiden als decor is het ultieme uitje. Samen met en soms tegen elkaar op door de stad kruisen, waarbij je de leukste en mooiste stukjes Leiden krijgt te zien. Mensen leren vaak dat hun eigen stad veel leuker is dan ze eigenlijk dachten.

Zoek je route door Leiden

Zelf op een route door de stad. Dit kan o.l.v. een gids, maar leuker is het vaak om dit eens anders dan anders te doen, zoals bijvoorbeeld aan de hand van een Sudoku, een GPS, of m.b.v. cryptische opdrachten in de City Experience.

Ontdek Leiden al spelenderwijs

Speel samen een spel waarbij je Leiden al spelenderwijs ontdekt. Fotografeer de mooiste plekjes van Leiden in het Stads Monopoly, vind de Don in Jacht naar de Macht en probeer de andere families te slim af te zijn of probeer Mister X te vinden in The Hunt for Mister Unique. Maar boven alles staat dat Leiden een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij Uitjes-Leiden.nl een uitje te boeken!