leiden
leiden

Vrijgezellenfeest in Leiden

Vrijgezellenfeesten in Leiden om nooit meer te vergeten

Je vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen. En jij moet het vrijgezellenfeest organiseren! Uitjes-Leiden.nl heeft alles in huis om jou hierbij te helpen en om van deze dag iets onvergetelijks te maken.

Spannend uitje

Houd de aanstaande bruid/bruidegom van actie en spanning? Ga dan met z'n allen in The Target op jacht naar een ontsnapte criminele bende die zo snel mogelijk 1 miljoen moet zien te stelen. Lukt het jullie om deze bende in te sluiten en uit te schakelen? En zou het niet leuk zijn als de vrijgezel de crimineel was? Of probeer met z'n allen zo veel mogelijk geld te verdienen en ondertussen de mol uit te schakelen die juist als opdracht heeft om te voorkomen dat er veel geld verdient wordt. Speel Wie is de Mol, maar drink gezamenlijk na afloop weer als goede vrienden een drankje.

Sportief uitje

Liever meer actie? Verken dan met z'n allen de stad met behulp van een GPS. Samen ontdek je de mooiste plekjes van de stad waar je dan weer getallen vindt om door te kunnen gaan naar het volgend mooie stukje Leiden. En aan het einde komt iedereen weer bij elkaar en drinken jullie gezamenlijk iets lekkers op een van de fraaie terrassen van Leiden. Of het stel dat er nu gaat wonen na de trouwdag, er juist vertrekt of omdat Leiden gewoon een leuke stad is, de GPS-wandeling is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. Uitjes-Leiden.nl heeft originele en culinaire avondprogramma's zoals de Unique Diner Tour waarbij je zelf op zoek moet gaan naar de restaurants. Of speel De Mol aan tafel. Hierbij speel je 'Wie is de Mol' terwijl je geniet van een driegangen diner in een van de restaurants in Leiden. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!