leiden
leiden

Uitjes in Leiden

Originele, unieke en actieve uitjes in Leiden

Bij Uitjes-Leiden.nl vind je leuke, sportieve en andere uitjes. Voor jong en oud en van familiedag tot bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Cultuur, culinair, actief, spannend, maar ook ontspannend, Uitjes-Leiden.nl heeft het allemaal in het altijd indrukwekkende Leiden.

Ontdek Leiden

Leiden is een stad vol verrassingen en leuke plekjes. Ontdek Leiden aan de hand van een GPS en kom zo op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Of ontdek Leiden tijdens Stads Monopoly. Geniet van het stadsdecor, koop straten en voer de kansopdrachten uit in het populaire Monopoly in de frisse buitenlucht.

Leidse criminelen

In het spel The Target is een criminele bende ontsnapt. Zij proberen zoveel mogelijk geld te stelen. Lukt het jullie om deze bende te stoppen en/of nemen jullie zelf de plaats in van de bende? En samen zoveel mogelijk geld verdienen in het spel Wie is de Mol, maar hoe komt het dan toch dat het iedere keer net niet goed gaat, zit er een mol in het team?

De keuken van Leiden

Uit eten gaan kan ook heel goed in Leiden. Probeer zelf het volgende restaurant te vinden in onze Diner Tour en geniet zo van een verspreid driegangen diner. Of speel het spel Wie is de Mol aan tafel en probeer tussen de gangen door de Mol te ontmaskeren.

Uitjes-Leiden.nl

Naast de genoemde uitjes kun je gaan teambuilden in onze City Challenge, op zoek gaan naar Mister X, zo snel mogelijk een erfenis uitgeven, of al dwalend door de stad een Sudoku oplossen. Uitjes-Leiden.nl is net zo veelzijdig als Leiden zelf. Of je nu gaat voor spanning of ontspanning, actie of cultuur, een lekker drankje of een goed diner. Het kan allemaal! Uitjes, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, vrijgezellenfeest, familiedag, verjaardag of afsluiting: bij Uitjes-Leiden.nl vind je altijd de leukste uitjes!