leiden
leiden

Bedrijfsuitje in Leiden

Dit keer een uniek bedrijfsuitje?

Uitjes-Leiden.nl heeft verrassend leuke uitjes waarin teambuilding centraal staat. Genoeg van vergaderen zonder resultaat? Combineer het met een van onze teamevenementen die vooral leuk zijn, maar waarbij je op een speelse manier elkaar toch beter leert kennen. Plan je bedrijfsuitje bij uitjes-Leiden.nl!

Leiden

De stad waar je werkt beter leren kennen? In Leiden valt genoeg te ontdekken. Tijdens de Jacht naar de macht kom je op de mooiste plekjes van deze interessante stad terwijl je samenwerkt en zoveel mogelijk mensen probeert af te persen en om te kopen. Uiteraard fictief allemaal. En lukt het om de Don te vinden?

Teambuilding

Hoe goed kun jij eigenlijk met je collega's overweg? Daar kom je wel achter in de City Challenge. Probeer een aantal locaties in de stad te vinden om daar een samenwerkingsopdracht voorgeschoteld te krijgen. Hoe sneller je die uitvoert, hoe meer letters je verzamelt. Ook onderweg naar de opdrachten toe vallen er letters te verdienen. Lukt het dan aan het einde een woord te scrabbelen met de hoogste woordwaarde en verslaan jullie dan je collega's?

Uit

Leiden heeft ook genoeg leuke cafés en restaurants voor een gezellige borrel of diner. Maar bij Uitjes-Leiden.nl is het nooit zomaar een diner... Je zult bijvoorbeeld je restaurants moeten zoeken in de Unique Diner Tour. Of bij De Mol aan tafel geniet je van een heerlijk driegangendiner, maar iemand in jullie gezelschap probeert ondertussen de avond te saboteren. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Uitjes-Leiden.nl heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Uitjes-Leiden.nl!